Stegeman+Wijhe+breidt+productie+uit
Nieuws
© Stegeman

Stegeman Wijhe breidt productie uit

Vleeswarenproducent Stegeman gaat de productie flink uitbreiden. Dat levert zeker dertig nieuwe banen op, meldt het bedrijf in personeelsblad 'Blik op Stegeman'. Stegeman wil niets zeggen over de plannen, geeft RTV Oost aan.

Bij de afdeling Slicing & Packaging in Wijhe worden dertig nieuwe mensen aangenomen en opgeleid. In Deventer komen er mensen bij en wordt geïnvesteerd, bijvoorbeeld in rekken die nodig zijn voor de worstproductie.

Stegeman meldt in het personeelsblad bovendien dat het assortiment wordt uitgebreid met veertien nieuwe producten. Dat is onder meer het gevolg van een vernieuwing van het merk Stegeman, dat intern de naam project Stegeman 2.0 heeft meegekregen.

De producten van Stegeman krijgen een nieuwe verpakking met een nieuw ontwerp.

Weer

 • Dinsdag
  12° / 7°
  50 %
 • Woensdag
  12° / 10°
  70 %
 • Donderdag
  13° / 8°
  70 %
Meer weer