Ronde buitenstal Lely-stand op ATH (video)

De stand van Lely op AgroTechniek Holland (ATH) wordt gedeeltelijk overkapt met een nieuw concept buitenstal: The Roundhouse 22 van de firma ID Agro.

Ronde+buitenstal+Lely%2Dstand+op+ATH+%28video%29
© eigen foto ID Agro

Voor het eerst in de wereld is op een beurs deze innovatieve stal gebouwd. De ronde vorm en de ventilatieopening in het dak zorgen voor een goede ventilatie en dierwelzijn.

In de samenwerking hebben Lely en ID Agro elkaar gevonden in innovatie en efficiëntie. Bij beide bedrijven staat de ontwikkeling van nieuwe producten en concepten centraal.

Controleruimte

Dierwelzijn, werkgemak en kostenefficiëntie vormen de basis van The Roundhouse 22. Centraal in deze natuurlijke rond gebouwde stal is een controleruimte gesitueerd.

De dieren in de Roundhouse zijn op een efficiënte manier te voeren doordat de voerhekken aan de buitenste rand van de Roundhouse zijn geplaatst.

Lely voersysteem

Een hogere efficiëntie is mogelijk door een combinatie met het automatisch voersysteem de Lely Vector of de Lely Juno voerschuiver.

Lely toont op ATH, van 10 tot en met 13 september in Biddinghuizen, de nieuwste ruwvoederwinningsmachines en stal- en melkwinningsproducten.

· Lees meer over ATH deze week zaterdag in Agrivisie-special Nieuwe Oogst


Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer