Eerste+retailers+steunen+%23SamenSterk
Nieuws
© SamenSterk

Eerste retailers steunen #SamenSterk

Hoogvliet en Boni zijn de eerste supermarktketens die het initiatief van stichting Samen Sterk steunen.

Beide supermarktketens brengen vanaf morgen Nederlandse groente en fruit extra onder de aandacht bij consumenten. Het initiatief #SamenSterk is een reactie op de Russische boycot op groente en fruit die uit de Europese Unie afkomstig zijn.

Wouter Staal, campagnemanager van #SamenSterk, noemt de aansluiting van Hoogvliet en Boni een belangrijke stap.

Consumenten enthousiast

'We merken op social media dat consumenten enthousiast zijn en massaal vragen waar zij Nederlandse groente- en fruitproducten aan kunnen herkennen. Door onze krachten te bundelen met supermarktketens kunnen we dit op de winkelvloer zichtbaar maken.'

Nederlandse groente en fruit zijn volgens Staal onder andere te herkennen aan het #SamenSterk logo. 'We verwachten dat nog meer supermarktketens zich de komende tijd bij ons zullen aansluiten om Nederlands groente en fruit extra onder de aandacht te brengen.'

Weer

 • Zaterdag
  6° / 3°
  90 %
 • Zondag
  5° / 3°
  60 %
 • Maandag
  3° / 0°
  20 %
Meer weer