Termijnpacht Boxmeer

Boxmeer - Het college van B&W van de gemeente Boxmeer geeft van 1 januari tot en met 31 december 2015 diverse landbouwpercelen in kortetermijnpacht uit. Belangstellenden kunnen hun interesse door middel van een aanvraagformulier kenbaar maken.
Het formulier is sinds deze week (vanaf 2 juli) verkrijgbaar bij de receptie van het gemeentehuis en digitaal beschikbaar via de website van de gemeente. De aanvraag moet uiterlijk vrijdag 25 juli aanstaande worden ingeleverd.
Wie al eerder een aanvraag heeft ingediend moet dit verzoek herhalen en het formulier volledig invullen. De pachtprijzen voor de losse pachtpercelen zijn gelijk gebleven, namelijk 650 euro per hectare voor bouwland en 585 euro per hectare voor grasland.

Weer

 • Zaterdag
  24° / 8°
  10 %
 • Zondag
  22° / 10°
  10 %
 • Maandag
  24° / 10°
  10 %
Meer weer