Beurs in Halle trekt 15.000 bezoekers

De Land- en Tuinbouwbeurs Achterhoek was vorige week goed voor 15.000 bezoekers. Dat meldt beursorganisator Johan Wolters van CNO-Expo.

Han Reindsen‘Voor een eerste editie van een beurs is dat een mooi aantal. Om precies te zijn 14.891 bezoekers. Dat kunnen er de komende jaren alleen maar meer worden’, zegt Wolters, die een overzichtelijke beurs had neergezet.
De beurs met zo’n tweehonderd standhouders was van 3 tot en met 5 juni. De eerste dag was gelijk goed voor 4.500 bezoekers. De tweede dag zorgde het symposium van LTO Noord voor 650 extra bezoekers. Op de laatste dag, donderdag, was het ook ‘s avonds erg druk.
Gezien het aantal bezoekers voorziet de beurs op het voormalige Zwarte Cross-terrein in Halle duidelijk in een behoefte. Het was voor het eerst dat regionale bedrijven de kans kregen om zich in het eigen gebied te presenteren.
Op regionale beurzen zijn meestal geen noviteiten te zien. Dat was in Halle wel het geval. Adler International in Enschede presenteerde voor het eerst de D750 veegmachine met schrapers op een landbouwbeurs. Daarvoor was de machine alleen te zien op de Technische Contact Dagen (TKD), eind mei in Almere.
Met de D750 veegmachine met schrapers kunnen loonwerkers in één werkgang de openbare weg schoonmaken. De schrapers van staal of rubber zijn gemonteerd aan dubbele veren, waardoor ze de vorm van de weg goed kunnen volgen.
Adler bouwt de machines modulair op. De D750 als basismachine (zonder schrapers) is geschikt voor montage voor- of achter op de trekker. Ombouwen kan eenvoudig door de draagbalk andersom door het plateau boven op de machine te steken.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer