Klaas van Mierlo nieuwe directeur LLTB

Het bestuur van de LLTB heeft Klaas van Mierlo (52) benoemd tot algemeen directeur. Van Mierlo begint zijn werkzaamheden op 1 juli 2014.

Klaas+van+Mierlo+nieuwe+directeur+LLTB
© Maartje van Berkel

Klaas van Mierlo studeerde aan de universiteit van Twente en begon daarna zijn loopbaan bij de Verenigde Naties in Zambia waar hij projecten op het gebied van landbouw en veeteelt leidde.

Na een tweede post in Geneve keerde hij terug naar Nederland waar hij heeft gewerkt als consultant. Voor onder meer gemeente Utrecht was hij verantwoordelijk voor het behartigen van de belangen in Brussel.

Onderwijs

Van Mierlo is ook goed ingevoerd in het groene onderwijs. Vorig jaar heeft hij als voorzitter van het College van Bestuur de Van Hall Larenstein University of Applied Sciences verzelfstandigd.

Deze onderwijsinstelling maakte voorheen deel uit van Wageningen University.

Geen onbekende

De nieuwe LLTB-directeur is geen onbekende in Limburg. Zo was hij van 2006 tot 2011 Managing Director van de Maastricht School of Management. Sinds vorig jaar maakt hij deel uit van de Ledenraad van de Rabobank Weerterland en Cranendonck.

Klaas van Mierlo is geboren in het Brabantse Budel in een agrarisch gezin. Hij is gehuwd met Karin en samen hebben ze vier zonen.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer