Kom in de Kas weekend na Pasen 2015

Het landelijk bestuur van Kom in de Kas heeft besloten om het grote publieksevenement voor de glastuinbouw te verschuiven naar het tweede weekend van april, namelijk 11 en 12 april 2015.

Kom+in+de+Kas+weekend+na+Pasen+2015
© Willem Dijkema

Dit besluit in overleg met de regiocomités is genomen omdat Pasen volgend jaar in het eerste weekend van april valt. Met de succesvolle editie van 2014 nog op het netvlies zijn de voorbereidingen voor de 38e editie al weer gestart.

Benodigde budget

Tijdens de zomerperiode spannen de bestuursleden zich in om het benodigde budget voor een goede landelijke organisatie rond te krijgen. Op dit moment is FloraHolland de enige partij die zich voor 2015 als partner heeft verbonden aan Kom in de Kas.

Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw en biedt telers de gelegenheid om direct in gesprek te gaan met de consument, de eindgebruiker van hun product. Daarnaast draagt Kom in de Kas bij aan de positieve beeldvorming van de glastuinbouwsector.

Positiever beeld

Uit onderzoek, dat vorig jaar is uitgevoerd onder de bezoekers van Kom in de Kas, is gebleken dat 45 procent van de bezoekers, na hun bezoek aan Kom in de Kas, een positiever beeld heeft gekregen van de glastuinbouw.

Kom in de Kas werd afgelopen jaar mede mogelijk gemaakt door Dutch Produce Association, FloraHolland, Harvest House, Interpolis en Rabobank.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  12° / 9°
  90 %
 • Vrijdag
  10° / 4°
  70 %
 • Zaterdag
  8° / 2°
  60 %
Meer weer