Kom in de Kas trekt ruim 200.000 bezoekers

De kassen in het land hebben dit weekeind weer volop bezoekers getrokken. Tijdens het jaarlijkse evenement Kom in de Kas kwamen 202.000 belangstellenden kijken wat er door de glastuinders zoal wordt geproduceerd.

Kom+in+de+Kas+trekt+ruim+200%2E000+bezoekers
© zlto

De opkomst lag iets lager dan vorig jaar, toen er 205.000 bezoekers waren. Volgens de organisatie kwam dat doordat er dit keer vier in plaats van vijf regio’s beide dagen de deuren hadden geopend. Negentien regio’s waren alleen zaterdag of zondag open.

Zaterdag pakten veel mensen met het mooie weer de fiets om naar de bloemen-, planten- en groentekassen te gaan. De zondag was minder zonnig, met af en toe een bui, maar toch was het druk. Onder de bezoekers waren veel gezinnen met kinderen.

Tweehonderd bedrijven

De tweehonderd deelnemende glastuinbouwbedrijven zaten verspreid over het hele land. Er waren ook activiteiten voor de bezoekers georganiseerd.

ANP

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  23° / 12°
  5 %
 • Woensdag
  27° / 12°
  20 %
 • Donderdag
  27° / 16°
  30 %
Meer weer