Glaskracht en TTO slaan handen ineen

LTO Glaskracht Nederland en Tuinbouw Techniek Ontwikkeling (TTO) tekenden afgelopen vrijdag een overeenkomst voor een strategische samenwerking. Deze is een aanvulling op de activiteiten van beide organisaties.

Met deze samenwerking maakt LTO Glaskracht Nederland voor aangesloten ondernemers verbinding met de innovatie-expertise van TTO.

De krachtenbundeling betekent anderzijds dat de innovatie-initiatieven van TTO makkelijker worden meegenomen in beleid en lobby.

Technische of teelttechnische vernieuwing

Het doel van TTO is het stimuleren en ondersteunen van innovatieprojecten die zijn gericht op technische of teelttechnische vernieuwingen.

Voor TTO is het nauwer aansluiten bij het ondernemersnetwerk van LTO Glaskracht Nederland een manier om niet alleen aansluiting te houden bij de innovatieprogramma’s, maar ook bij het topsectorenbeleid.

Productschap Tuinbouw

Het beëindigen van de activiteiten van Productschap Tuinbouw maakt een nauwere samenwerking in het tuinbouwcluster steeds noodzakelijker.

Voor LTO Glaskracht Nederland is de meerwaarde van deze samenwerking dat leden voor initiatieven en ideeën een beroep kunnen doen op de expertise van TTO.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
Meer weer