Extra+beursvoordeel+Plantion
© Willem Dijkema

Extra beursvoordeel Plantion

Op de lagenbeurzen die veiling Plantion in Ede dit voorjaar organiseert, kunnen klanten van klok, bemiddeling en groencentrum hun assortiment op een aantrekkelijke manier aanvullen per laag en per deense kar.

Niet alleen biedt de Lagenbeurs steeds een gevarieerd en actueel aanbod, bovendien gelden voor de monsterlagen die op de beurs zelf gekocht worden aantrekkelijke 'denenprijzen'. De eerste Lagenbeurs vindt plaats op dinsdagavond 18 en woensdag 19 februari.

Eén-koops-karren

Naast het bieden van extra beursvoordeel speelt Plantion dit jaar ook in op de vraag naar meer één-koops-karren op de Lagenbeurs. In het voorjaar zal onder andere perkgoed ook op deze manier worden aangeboden.

De Lagenbeurs blijkt een ideale mogelijkheid voor klanten van Plantion om een aanvullend assortiment tegen gunstige voorwaarden aan te kopen. Zes keer in het voorjaar kunnen seizoens- en andere producten worden gekocht of besteld, per laag of deense kar.

Groencentrum

De lagenbeurzen vinden plaats in de kasruimte van Groencentrum Plantion. De beursproducten zijn afkomstig van Plantion-aanvoerders. Inkopen kan op de beurs zelf, maar steeds meer klanten kiezen er ook voor om op de beurs het aanbod te bekijken en vervolgens thuis via de webshop te bestellen.

Over 2013 realiseerde Plantion een omzet van 89 miljoen euro.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  6° / 4°
  90 %
 • Donderdag
  5° / 3°
  40 %
 • Vrijdag
  6° / 2°
  40 %
Meer weer