LTO Noord stopt vastgoed activiteiten

Na het faillissement van LTO Vastgoed BV gaat LTO Noord niet verder met het aanbieden van vastgoeddiensten aan leden en derden.

Het zelfstandige bedrijf LTO Vastgoed BV is gestart vanuit de visie diensten en services aan te bieden aan leden en derden die hen ondersteunen in hun bedrijfsvoering.

Als gevolg van de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt zijn vanaf 2011 verschillende reorganisaties gestart om het bedrijf in staat te stellen een marktconform rendement te genereren.

In de achterliggende periode is echter gebleken dat LTO Vastgoed BV in haar huidige vorm onvoldoende in staat is om de transitie van verliesgevend naar renderend bedrijf te maken.

Belangenbehartiging

Belangenbehartiging is de kernactiviteit van LTO Noord, daar waar LTO Noord vanuit haar collectiviteit haar leden kan ondersteunen door bedrijfsmatig services en diensten aan te bieden zullen we initiatieven blijven ondersteunen.

Met betrekking tot vastgoed activiteiten is LTO Noord tot de conclusie gekomen dat er partijen zijn die in de huidige tijd beter in staat zijn dergelijke diensten aan te bieden dan de vereniging of de aan haar gelieerde bedrijven.

Vandaar dat LTO Noord ervoor kiest om geen vastgoeddiensten meer aan te bieden aan leden en derden.

Passende oplossing

Op dit moment wordt er naar een passende oplossing gezocht voor de overgang van de door LTO Vastgoed BV opgebouwde kennis en expertise. Zodra bekend is in welke vorm en hoe dit gaat plaatsvinden informeert LTO Noord haar leden hierover.

Leden die een lopende opdracht hebben bij LTO Vastgoed BV en vragen hebben over de individuele gevolgen, kunnen zich melden bij het informatiecentrum van LTO Noord (tel: 088-888 6644).

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer