Glazen Huis-actie AJF boven verwachting

De overall-actie van de Agrarische Jongeren Friesland (AJF) voor Serious Request van 3FM loopt boven verwachting. Dat zegt Rakesh de Vries van de AJF.

Bij de AJF zijn inmiddels tegen de 170 overalls besteld met het logo van AJF en de tekst 'Boer wurde, Boer wêze'. De opbrengst van de overalls gaat volledig naar het goede doel van Radio 3FM om diarree bij kleine kinderen zo veel mogelijk te voorkomen.

'Iedereen kan overalls gebruiken. En dat je daarmee het goede doel steunt, vinden heel veel mensen leuk', verklaart De Vries de kracht van de actie.

Chocolademelk

De jongeren verkopen tijdens Serious Request van 18 tot en met 24 december in Leeuwarden in overalls chocolademelk aan het publiek bij het Glazen Huis. 'We willen hierbij ook AJF presenteren. Wie zijn wij en wat doen wij.'

Streefbedrag

De Vries verwacht met de verkoop van overalls en chocolademelk ruimschoots over het streefbedrag van 1.500 euro te gaan. 'Hoeveel, dat durf ik niet te zeggen. Mensen kunnen nog altijd een overall bestellen. Wij gaan voor het dubbele.'

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer