Melkveehouders NOP doneren € 3475

Voor de actie Serious Request van 3FM hebben melkveehouders uit de Noordoostpolder vanmiddag € 3475,15 gedoneerd bij het Glazen Huis NOP in Emmeloord.

Melkveehouders+NOP+doneren+%E2%82%AC+3475
©

Het gros van de melkveehouders in de Noordoostpolder doneerde een eigen bijdrage voor de actie. Ook bedrijven, zoals leveranciers en een verzekeringsmaatschappij, is om een bijdrage gevraagd door de melkveehouders.

Het publiek in Emmeloord bij het Glazen Huis kreeg vandaag warme chocolademelk van 'de Faire melk' van de melkveehouders. Daarvoor konden zij een vrijwillige bijdrage doneren in een melkbus.

Op de foto

Ook mocht het publiek tegen betaling op de foto met 2 kalveren. Vooral kinderen gingen graag op de foto met de kalfjes die ze dan even konden aaien.

Alles bij elkaar werd een bedrag van € 3475,15 euro bij elkaar gebracht. De bekendmaking hiervan door melkveehouders Nicolo Plomp en Jan-Willem van der Wal leverde een groot applaus op bij het Glazen Huis NOP.

LTO Noord afdeling Noordoostpolder nam het initiatief voor de actie voor Serious Request in de NOP. Ook leden van de NMV deden mee aan de actie voor het goede doel van Serious Request van dit jaar, moeders in oorlogsgebieden ondersteunen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  29° / 15°
  10 %
 • Donderdag
  29° / 16°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 15°
  50 %
Meer weer