Aardwarmte+als+kenmerk+Gebroeders+Vahl
© gebroedeers Vahl

Aardwarmte als kenmerk Gebroeders Vahl

Gebroeders Vahl in IJsselmuiden produceren komkommers met behulp van aardwarmte. De onderneming gebruikt deze energievorm sinds kort ook als marketinginstrument.

Het bedrijf heeft hun komkommerdozen voorzien van een 'aardwarmtelogo' om de duurzame productiewijze te benadrukken. André Vahl, mede-eigenaar, geeft aan dat ze zich met het logo zich vooral richten op de business-to-business contacten.

'We merken dat er bij afnemers veel interesse is voor ons duurzame product. Daarom hebben we nu het aardwarmtelogo op de doos gezet. Dan weet de handel en retail dat het op een speciale manier geteeld is.'

Aardbol

'Veel van onze afnemers vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk,'zegt Vahl. 'Ons product biedt de handel en retail de mogelijkheid om op het gebied van verminderd gebruik van fossiele brandstof te scoren.'

Op het logo van Vahl is een aardbol te zien met daarin de warme aardkern en de uitstraling naar buiten. De tekst op het logo is naast Nederlands ook in het Duits en Engels. Daarmee wil Vahl ook afnemers in het buitenland interesseren voor dit bijzondere product.

Weer

 • Zondag
  22° / 14°
  20 %
 • Maandag
  18° / 15°
  60 %
 • Dinsdag
  18° / 14°
  20 %
Meer weer