Den Besten in LTO Noord Zuid-Holland

Melkveehouder Nils den Besten is door het provinciaal overleg gekozen als bestuurder van LTO Noord Zuid-Holland. Hij volgt Jan Bikker op die binnenkort afscheid neemt.

Den+Besten+in+LTO+Noord+Zuid%2DHolland
© William Hoogteyling

Den Besten (31) is melkveehouder in Brandwijk dat in de Alblasserwaard ligt. Hij melkt honderd koeien met twee robots. Hij is getrouwd en heeft een zoon van 1 jaar.

De Zuid-Hollandse melkveehouder is vooral bekend van de huidige reclamesport van FrieslandCampina, hoewel hij daarin niet herkenbaar in figureert. Den Besten deed eerder mee aan een film van de zuivelcoöperatie die is gekoppeld aan The Story of Milk.

Functies

Den Besten heeft al meerdere bestuursfuncties vervuld, waaronder bij het NAJK en FrieslandCampina. Voor het NAJK was hij onder meer actief in Brussel. Op dit moment is hij ook commissaris bij AB Zuid-Holland en lid van de Agrarisch Advies Raad bij de Rabobank Merwestroom.

Den Besten vertegenwoordigt de sector melkveehouderij in het provinciaal bestuur van Zuid-Holland.

Wesdorp

Arie Wesdorp is herbenoemd als bestuurslid van LTO Noord Zuid-Holland. Hij vertegenwoordigt de plantaardig extensieve sectoren. Wesdorp is zelf bloembollenteler in Sommelsdijk op Goeree-Overflakkee.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 4°
    70 %
Meer weer