APH Group verhuist naar Heerenveen

APH Group is zaterdag verhuisd van Joure naar Heerenveen. De landbouwmachine-exporteur heeft een pand langs de snelweg A32 betrokken.

APH+Group+verhuist+naar+Heerenveen
© eigen foto APH Group

Het bedrijf was al enige tijd op zoek naar meer ruimte als gevolg van de groei van de afgelopen jaren. De locatie in Heerenveen biedt meer ruimte voor het kantoorpersoneel.

Ook zal het nieuwe pand dienst doen als op- en overslag voor onderdelen en komt er een showroom voor landbouwmachines, vooral voor de aardappel- en vollegrondsgroenteteelt.

Marketing en sales

Het onderkomen in Heerenveen biedt plek aan aan 25 medewerkers die de verkoop, onderdelen en service voor APH Group coördineren. APH Group organiseert de marketing, sales en aftersales service voor Wifo, Baselier, Dewulf, Bijlsma, Omnivent en Manter.

APH Group heeft eigen buitenlandse vestigingen in China, Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland, Polen, Kazakhstan, Turkije, Slowakije, Litouwen, Roemenië, Argentinië en Brazilië. Het bedrijf realiseert jaarlijks een omzet van zo'n 45 miljoen euro met 140 medewerkers in 45 landen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    9° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer