La Place wil daktuin op Hoog Catharijne

Restaurantketen La Place van V&D laat een daktuin aanleggen op het dak van de vestiging in Hoog Catharijne in Utrecht. Daar wordt voedsel verbouwd dat in het restaurant wordt verkocht.

De vestiging in winkelcentrum Hoog Catharijne wordt als eerste omgebouwd tot restaurant van de vierde generatie van de formule La Place. Daarin komen de authentieke bereidingswijzen en het marktgevoel meer naar voren.

'Het eten wordt allemaal nog duurzamer, biologischer en regionaler', zegt Paul Bringmann, die verantwoordelijk is voor het nieuwe concept. Te denken valt aan zuurdesembrood, quiches en ijsthee met verse vruchten.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer