La Place wil daktuin op Hoog Catharijne
Restaurantketen La Place van V&D laat een daktuin aanleggen op het dak van de vestiging in Hoog Catharijne in Utrecht. Daar wordt voedsel verbouwd dat in het restaurant wordt verkocht.
De vestiging in winkelcentrum Hoog Catharijne wordt als eerste omgebouwd tot restaurant van de vierde generatie van de formule La Place. Daarin komen de authentieke bereidingswijzen en het marktgevoel meer naar voren.
'Het eten wordt allemaal nog duurzamer, biologischer en regionaler', zegt Paul Bringmann, die verantwoordelijk is voor het nieuwe concept. Te denken valt aan zuurdesembrood, quiches en ijsthee met verse vruchten.
Bekijk meer over:
Lees ook
Almere zoekt en vindt boer
22-02-2012
Dag van de Stadslandbouw komt eraan
03-02-2012
'Tomatenkas boven C1000 in stad'
25-10-2011
Marktprijzen
Meer marktprijzen
Laatste nieuws
Nieuwste video's
Kennispartners

Zoektocht naar een verantwoorde manier van vergroenen
Bayer Crop Science

'Aangepast etiket Fandango maakt bestrijding valse meeldauw nog uitdagender'
Bayer Crop Science

Wissel middelen af en maak gebruik van een BOS-systeem
Bayer Crop Science
Meest gelezen
'Waar je boert was niet eerder zo bepalend'
05-07-2025
Nieuw op MechanisatieMarkt.nl
-
John Deere Tractor 6155M (ETT) #90164
Gebruikt, P.O.A.
-
Pottinger Jumbo 8010L
2016, P.O.A.
-
Gewichtblok 1050 KG BOX ECO
Gebruikt, P.O.A.
-
Grasshopper 526V52 Zeroturn
Gebruikt, P.O.A.
Vacatures
Campagne Marketeer
LTO Bedrijven - Wageningen, Nederland
Meewerkend voorman/-vrouw teelt
IBN - Beugen
Weer
-
Dinsdag19° / 11°80 %
-
Woensdag22° / 12°0 %
-
Donderdag24° / 11°5 %