Plantenwand+in+Rotterdams+winkelcentrum
© nvt

Plantenwand in Rotterdams winkelcentrum

Winkelcentrum de Groene Passage in Rotterdam beschikt sinds kort over een plantenwand. Het gaat om een natuurlijke wanddecoratie van 10 vierkante meter. Het 'LivePanel Indoor-systeem' is geleverd door Mobilane uit Leersum.

De plantenwand is opgebouwd uit waterafstotende steenwolpanelen met een substraatkern. De modules van 100 x 60 centimeter zijn stapelbaar. De wandconstructie zonder planten heeft een dikte van 16,4 centimeter.

De wandbelasting is maximaal 60 kilo per vierkante meter, inclusief het geïntegreerde irrigatiesysteem. De planten passen bij de milieubewuste opzet van het centrum.

3000 vierkante meter

In het winkelcentrum van ongeveer 3000 vierkante meter is een natuurvoedingssupermarkt met drogisterij, een natuurlijk wonen interieurwinkel, een bio-ambachtelijke slagerij, een Wereldwinkel, een boekwinkel en een biologisch restaurant gevestigd.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
 • Dinsdag
  17° / 10°
  20 %
 • Woensdag
  16° / 11°
  50 %
Meer weer