Vallei+en+Heuvelrug+gaan+samen
© Nieuwe Oogst (Josien)

Vallei en Heuvelrug gaan samen

De Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei & Eem gaan samenwerken aan een vitaal platteland. Henk Veldhuizen en Jan Overeem zitten namens LTO Noord in de nieuwe gebiedscommissie Vallei en Heuvelrug.

Deze week installeerde Utrechts gedeputeerde Bart Krol samen met Gelders gedeputeerde Jan Jacob van Dijk de nieuwe gebiedscommissie.

Door de Ceciliakapel bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg was maandag een lint gespannen met de tekst 'Vallei en Heuvelrug gaan samen'. De genodigden bij de installatie van de nieuwe gebiedscommissie zochten maandag aan weerszijden van deze barrière een zitplaats.

Startsein

De grens werd beslecht door Gelders gedeputeerde Jan Jacob van Dijk en Utrechts gedeputeerde Bart Krol. Onder toeziend ook van commissievoorzitter Jan Wolleswinkel, gaven zij met het doorknippen van het lint, het startsein voor de nieuwe samenwerking tussen de gebieden Heuvelrug en Vallei.

Weer

 • Zaterdag
  13° / -1°
  10 %
 • Zondag
  19° / 4°
  10 %
 • Maandag
  19° / 7°
  30 %
Meer weer