Ruim 5000 mensen op velddag Amazone

Velddag Amatechnica 2012 bij de Amazone-Werken in Hasbergen-Gaste was gisteen goed voor ruim 5000 boeren en loonwerkers. Amazone liet op het 10 hectare grote terrein ruim 30 noviteiten zien.

Ruim+5000+mensen+op+velddag+Amazone
© Nieuwe Oogst

Het motto van het evenement was 'Meer intelligentie op het veld'. Amazone toonde de bezoekers hoe door meer precisie met de inzet van innovatieve technieken en werkmethoden hogere opbrengsten zijn te behalen. Gelijktijdig valt er op operationele kosten te besparen.

Bij de nieuwe technieken werden niet alleen de nieuwe grote machines, zoals een 12.000 liter veldspuit, maar ook vele nieuwe ontwikkelingen op het gebied van toegepaste elektronica en regeltechniek getoond. Hier presenteerde Amazone bijvoorbeeld zijn nieuwe Isobus-bedieningsterminal Amatron 3 en Amapad.

Breed programma

Tussen de demonstraties door werd het programma verschoven naar het Amazone-Active-Center. Hier werden de bezoekers met verschillende lezingen eveneens geïnformeerd over het thema 'Meer intelligentie op het veld'.

Met tal van andere programmapunten werd het evenement afgerond. Zoals fabrieksrondleidingen, uitleg over de proefvelden en bezoek aan het kunstmest testlaboratorium of een rondvlucht per helikopter over Hasbergen-Gaste en bezoek aan antieke trekkers.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer