Europese campagne glasgroenten Duitsland

Om het Duitse vertouwen in glasgroenten terug te winnen, wordt de komende 3 jaar € 3,6 miljoen uitgetrokken. De campagne wordt gecoördineerd door het GroentenFruit Bureau en voor de helft gefinancierd door de Europese Unie. De sector betaalt de rest.

De Duitse opinie rond glasgroenten wordt gevoerd door hardnekkig aanwezige vooroordelen. Maar ook door gebrek aan informatie over de vernieuwingen die in de sector de afgelopen jaren plaatsvonden.

Meer transparantie, duidelijkheid en inzicht in de productiewijze moet leiden tot een positiever beeld van de voedingstuinbouw. De focus ligt daarom op vertrouwen als kernboodschap en genieten.

Gezinnen met kinderen

In de voorlichtingscampagne is volop aandacht voor gezinnen met kinderen, in het bijzonder de moeder. Een uitgebreide en voor de doelgroep aansprekende mix van middelen wordt ontwikkeld om hen te bereiken.

Informatie wordt aangeboden via advertenties, banners en Facebook, maar ook via een website met betrouwbare en diepgaande informatie. De boodschap wordt door verrassende verhalen, geïllustreerd met een duidelijk motief, de doelgroep aangeboden.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 4°
    70 %
Meer weer