'Mooi Rusland' klaar voor de beurs

Knalrode trekkers met gele bloemstukken. Importeur Sjoerd Minnema in Joure, van het Wit-Russische trekkermerk Belarus (dat betekent 'Mooi Rusland') ziet het helemaal voor zich op de beurs in Leeuwarden.

%27Mooi+Rusland%27+klaar+voor+de+beurs
© persbureau Noordoost

Samen met Danny Bakker maakt Minnema de oerdegelijke trekkers klaar voor de mechanisatiebeurs. De Belarus 321 - vooraan op de foto - is net vanuit Wit-Rusland naar de werkplaats in Joure gekomen. De 32 pk zware trekker is de kleinste van het kwartet, dat straks aan het beurspubliek wordt getoond.

De Russen, die zelf ook in Leeuwarden aanwezig zijn, willen polsen of er in Nederland ook belangstelling voor lichtere tuinbouwtrekkers is. Daarachter staan de 622 (64 pk) en de 920.3 (110 pk met turbo).

Topmodellen

De achterste trekker, de 820 met 90 pk, is verkocht en blijft in de werkplaats. Met de Belgische importeur overlegt Minnema nog om een van de topmodellen van Belarus naar Leeuwarden te krijgen.

De Landbouwbeurs in Leeuwarden is van 13 tot en met 16 december. Dinsdag, donderdag en vrijdag van 10 tot 18 uur, woensdag van 10 tot 21 uur.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer