Melkveehouders steunen Het Glazen Huis

LTO-vakgroep Melkveehouderij steunt ook dit jaar de Serious Request-actie van 3FM. Het Glazen Huis staat van zondag 18 tot zaterdag 24 december op de Beestenmarkt in Leiden. Goede doel: moeders die vechten tegen de gevolgen van oorlog.

Via publiekscampagne Melk. Da’s Belangriek! haalt LTO geld op voor het goede doel. Vakgroep Melkveehouderij vraagt leden om hun medewerking om, net als de voorgaande jaren in Groningen en Eindhoven, Het Glazen Huis tot een succes te maken.

Om de actie in goede banen te leiden, wordt komende maandag tussen 13 en 15 uur een informatiebijeenkomst gehouden. Deze vindt plaats in Dorpshuis de juffrouw, dorpsstraat 250 in Hazerswoude dorp.

Warme chocomel

Melkveehouders kunnen met hun afdeling naar Leiden afreizen om tijdens de Serious Request een dag(deel) warme Chocomel te verkopen. Maar ook om als boer in gesprek te gaan met het daar aanwezige publiek. Na afloop van de ‘melkdienst’ wordt het opgehaalde geld overhandigd aan 3FM.

FrieslandCampina sponsort ook dit jaar weer de Chocomel, slagroom en bekertjes. Er zijn dagelijks 3 ploegen of melkdiensten actief van 10 tot 14 uur, van 14 tot 18 uur en van 18 uur tot 22 uur. Een ploeg bestaat uit 8 personen.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer