Subsidie voor Utrechtse erfbeplanting

De subsidieregeling voor het aanleggen van streekeigen erven en landschapselementen in de Utrechtse Waarden opent komende winter de tweede termijn. De subsidiebijdrage kan oplopen tot 60% van de totale kosten.

De subsidie van de Utrechtse Waarden wordt gefinancierd uit de Agenda Vitaal Platteland voor De Utrechtse Waarden door provincie Utrecht en gemeenten Montfoort, Lopik en Oudewater.

Deze is bedoeld voor het aanleggen van een nieuw erf, de streekeigen erfinpassing, het aanplanten van een hoogstamboomgaard, knotbomen of een geriefhoutbosje.

Landschapscoördinator

De landschapscoördinator van een gemeente kan boeren en plattelandsbewoners helpen met het maken van een plan en helpt bij de subsidieverkrijging en uitvoering. Het najaar is de beste tijd voor het aanplanten.

Het budget is gelimiteerd en de aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Meer informatie staat in handboek Linten in de Leegte, te koop bij de VVV en boekhandels in de Utrechtse Waarden. Zie ook www.utrechtsewaarden.nlde website.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
Meer weer