LTO%3A+rapport+objectiveert+discussie
© Nieuwe Oogst

LTO: rapport objectiveert discussie

LTO is blij dat het rapport 'Van mega naar beter' de discussie over megastallen objectiveert.

'Eerst was het ‘groot is fout, klein is goed’, met dit www.dialoogmegastallen.nl/art/uploads/files/110922%20Rapport%20Alders%20lowres%20def.pdf rapport kunnen we discussiëren over de voorwaarden waaronder schaalvergroting is toegestaan', reageert voorzitter Siem Jan Schenk van LTO Noord.

Dat megastallen emoties oproepen ontkent LTO niet, maar de belangenorganisatie vindt het positief dat er nu op een evenwichtige manier gediscussieerd kan worden. 'Dit is niet het einde van de discussie, maar het begin.'

• Lees meer hierover deze zaterdag in Nieuwe Oogst, edities LTO Noord

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  4° / 0°
  60 %
 • Zondag
  5° / 0°
  30 %
 • Maandag
  5° / 0°
  60 %
Meer weer