Communicatie op het gezinsbedrijf

LTO Noord Vrouw en Bedrijf gaat aan de slag met communicatie op een gezinsbedrijf in het programma ‘Ter Sprake’. Voor Gelderland en Overijssel start het programma op 22 september in Bathmen.

Op bijeenkomsten van Vrouw en Bedrijf komt het belang van goede communicatie op een gezinsbedrijf regelmatig naar voren. Wanneer dit niet soepel verloopt, heeft dit grote invloed op de onderlinge verhoudingen. De slechte communicatie speelt ook door in het welbevinden, de samenwerking en uiteindelijk in het bedrijfsresultaat.

De commissie Vrouw en Bedrijf neemt daarom het initiatief om communicatieworkshops te organiseren in het gehele LTO Noord gebied, onder de titel ‘Ter Sprake’.

Ter Sprake start met een gezamenlijke bijeenkomst met familietherapeut Else-Marie van den Eerenbeemt, bekend van de Libelle. Zij vertelt vanuit haar ervaring over De kracht en kwetsbaarheid van familie.

Startbijeenkomsten

Voor Gelderland en Overijssel is de startbijeenkomst gepland op 22 september in zaal Boode in Bathmen. Partners en andere gezinsleden zijn van harte welkom vanaf 19.30 uur.

Op 10 oktober vindt de startbijeenkomst voor Noord- en Zuid-Holland plaats in Hotel Haarlem-Zuid in Haarlem.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 4°
    70 %
Meer weer