Podcast: College Boer met gebiedsbeheerder Arjan Ponsen (Buijtenland van Rhoon)

In deze College Boer-podcast hoor je onder meer wat landbouwinclusieve natuur inhoudt volgens gebiedsbeheerder Arjan Ponsen van Buijtenland van Rhoon. Hij praat met studenten van Hogeschool Inholland Delft over dit onderwerp dat de nieuwe coalitie naar voren schuift.

College Boer is dit keer voor het eerst op Hogeschool InHolland Delft. De studenten krijgen de kans de gebiedsbeheerder van Buijtenland van Rhoon, een eeuwenoude polder in Zuid-Holland, aan de tand te voelen. In dat gebied wordt onder meer gewerkt aan een landbouwinclusief natuurplan.


College Boer is een live-event waarin studenten onder leiding van moderator en Nieuwe Oogst-hoofdredacteur Esther de Snoo aan een gastboer hun vragen kunnen stellen. Het wordt opgenomen en uitgezonden via YouTube en nieuweoogst.nl als televisie-uitzending en podcast. Deze aflevering met Coen van den Bighelaar is opgenomen bij Aeres Hogeschool in Dronten. Bekijk alle uitzendingen op nieuweoogst.nl/collegeboer .

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  23° / 12°
  20 %
 • Dinsdag
  21° / 16°
  50 %
 • Woensdag
  20° / 13°
  20 %
Meer weer