Haagse Oogst-podcast: Ouwehand mist de 'oude' Wilders en stroeve formatie

Dierenwelzijn was de afgelopen weken een heet hangijzer in politiek Den Haag. Dankzij aangenomen amendementen is een zwart scenario voor de veehouderij afgewenteld. Desondanks ligt er nog wel een zware opgave voor de sector.

Verder praten Nieuwe Oogst-hoofdredacteur Esther de Snoo en redacteuren René Bouwmeester en Peter Smit u in deze Haagse Oogst bij over de formatie. Informateur Kim Putters benoemde landbouw, stikstof en voedselzekerheid als een onderwerp waarop de vier partijen een akkoord moeten sluiten.

Daarnaast praten we nog even na over College Boer met demissionair minister Piet Adema voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. De bewindsman zoekt naarstig naar een oplossing voor de vastgelopen mestmarkt.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  40 %
Meer weer