Haagse Oogst-podcast: Steun voor BBB neemt af

In deze aflevering van Haagse Oogst praten hoofdredacteur Esther de Snoo en redacteuren René Bouwmeester en Tys Hallema over de meest recente verkiezingspeiling van Nieuwe Oogst in de agrarische sector. Daaruit blijkt dat de stemmen voor BBB teruglopen. Redacteur Lisa Sanders zocht uit waarom de steun voor deze partij afneemt.

In de Nieuwe Oogst-peiling van september gaf 69 procent nog aan op die partij te stemmen. Nu, twee maanden later, blijkt dat 53 procent voor de partij van Caroline van der Plas kiest als er nu verkiezingen zouden zijn.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
 • Donderdag
  5° / 2°
  5 %
Meer weer