Kijk hier terug: het Jonge Boeren Verkiezingsdebat

Hoe blijft de agrarische sector aantrekkelijk voor jonge boeren? Wat doen politieke partijen om de vergrijzing van de sector tegen te gaan? Die vraag vormde de aftrap van het Jonge Boeren Verkiezingsdebat 2023. Dit debat is georganiseerd door NAJK, Aeres Hogeschool Dronten en Nieuwe Oogst en vond maandagmiddag plaats op de Aeres-vestiging in het Flevolandse Dronten.

'Deze verkiezingen gaan niet alleen over nieuwe generatie politici, maar ook over de toekomst van een nieuwe generatie boeren', zegt Roy Meijer, voorzitter van NAJK en debatleider over het belang van de verkiezingen.

Kandidaat-Kamerleden van BBB, VVD, NSC, CDA, ChristenUnie, GroenLinks-PvdA, SGP, Partij voor de Dieren, JA21, D66, BVNL en Volt gingen met elkaar in gesprek.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 8°
  75 %
 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
Meer weer