Podcast: Het Grote Landbouwdebat 2023

LTO Nederland en Nieuwe Oogst hielden afgelopen maand Het Grote Landbouwdebat, live vanuit een aardappelschuur in de Achterhoek. Centraal stond de vraag hoe de politiek boeren en tuinders perspectief wil bieden.

Tien politici gingen onder leiding van Roelof Hemmen met elkaar in debat. De politici die meededen, waren: Thom van Campen (VVD), Eline Vedder (CDA), Tjeerd de Groot (D66), Cor Pierik (BoerBurgerBeweging), Joris Thijssen (GroenLinks-PvdA), Ines Kostic (Partij voor de Dieren), Harm Holman (Nieuw Sociaal Contract), Sieta van Keimpema (BVNL), Roelof Bisschop (SGP) en Pieter Grinwis (ChristenUnie).

Esther de Snoo liet de aanwezige boeren uitgebreid aan het woord.

Het hele debat is te bekijken op nieuweoogstlive.nl.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
 • Donderdag
  5° / 2°
  5 %
Meer weer