Nationaal Melkveecongres: hoe blijft melkveehouder geld verdienen?

Hoe blijft een melkveehouder in de toekomst geld verdienen? Die vraag staat op dinsdag 28 november centraal tijdens de allereerste editie van het Nationaal Melkveecongres, dat LTO en Nieuwe Oogst organiseren in samenwerking met de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV).

Nationaal+Melkveecongres%3A+hoe+blijft+melkveehouder+geld+verdienen%3F
© Twan Wiermans

De kosten in de melkveehouderij nemen toe en de melkmarkt is meer volatiel. Daar komen de duurzaamheidsopgaven nog bij. Het verdienmodel van de melkveehouderij staat daarom centraal tijdens dit congres, dat op 28 november plaatsvindt tijdens de RMV in het Zuid-Hollandse Gorinchem. LTO Melkveehouderij presenteert tijdens het congres de kijkrichting op het ontwikkelpad naar 2030 voor een melkveesector met perspectief.

Op het programma staan bijdragen van Erwin Wunnekink (voorzitter LTO Melkveehouderij), Johan Osinga (directeur-generaal regieorganisatie transitie landelijk gebied bij LNV), Alex Datema (directeur food & agri Rabobank Nederland) en Theo Spierings (CEO The Purpose Factory en oud-CEO van Fonterra en Royal Friesland Foods). Dagvoorzitter is Nieuwe Oogst-hoofdredacteur Esther de Snoo.

Het congres begint om 10 uur en wordt om 13 uur afgesloten met een netwerkmoment met een broodje. Deelname is gratis, aanmelden is verplicht. Een ticket voor het congres is inclusief toegang tot de RMV. De RMV in Gorinchem is van 28 tot en met 30 november.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  10° / 4°
  30 %
 • Zondag
  11° / 2°
  30 %
 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
Meer weer