Innoveren of extensiveren onderwerp van gesprek op openingssymposium RMV Hardenberg

Nieuwe Oogst verzorgt op 24 oktober het openingssymposium van RMV Hardenberg. De Nederlandse melkveehouderij staat voor een enorme opgave en staat op de drempel van een ware transitie. Wat is de toekomst? En kunnen alle veranderingen, die vaak kostenverhogend zijn, wel uit? Behoudt de Nederlandse melkveehouderij zijn concurrentiekracht?

Innoveren+of+extensiveren+onderwerp+van+gesprek+op+openingssymposium+RMV+Hardenberg
© niels de vries

De regelingen voor ondernemers die hun emissies willen reduceren door te extensiveren, te innoveren of door om te schakelen of te verplaatsen, zijn op dit moment nog niet open. De meningen zijn verdeeld over waar de meeste natuurwinst mee te behalen valt. Wat zijn slimme innovaties? Wat is de goede mix aan maatregelen en waar zit het 'laaghangend fruit'?

Tijdens het openingssymposium 'De toekomst van de melkveehouderij: innoveren of extensiveren?' gaat veehouderijredacteur Martijn van Rossum hierover in gesprek met diverse deskundigen. De sprekers zijn:

• Pierre Berntsen (ABN Amro)
• Jeroen Elfers (FrieslandCampina)
• Hans Scholte (Flynth)
• Henk van Dongen (Lely)
• Ruben Klein Teeselink (NAJK)
• Jochem Tolkamp (Hanskamp Agrotech)


POAH!-plein

Op de RMV is ook dit jaar weer een POAH!-plein te vinden. Dit plein, met trekkergalerij, terras en catering, is te vinden in de geheel vernieuwde Klepperzaal. Nieuw is de Publiekstrekker. Massey Ferguson, Claas, Case, New Holland, Fendt, Deutz Fahr en John Deere tonen speciale trekkers. Bezoekers kunnen hun stem uitbrengen voor de Publiekstrekker van deze RMV.


Gratis toegangsticket

Ontvang via een speciale beursactie voor de lezers van Nieuwe Oogst een gratis ticket voor toegang tot de beurs en meld je aan voor het symposium op 24 oktober om 11.15 uur. Het rondetafelgesprek wordt afgesloten met een netwerklunch. Aanmelden voor deze sessie kan tijdens het bestellen van je toegangsticket.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    25° / 13°
    20 %
  • Donderdag
    23° / 13°
    50 %
  • Vrijdag
    16° / 12°
    40 %
Meer weer