Meeste zuivelnoteringen stijgen

De meeste zuivelnoteringen van ZuivelNL zijn deze week gestegen. Daarmee wordt de tendens omhoog van de laatste weken doorgezet. Alleen de notering voor vollemelkpoeder blijft met 323 euro gelijk aan die van vorige week.

Meeste+zuivelnoteringen+stijgen
© Pixabay

Vollemelkpoeder wil de laatste weken minder vlotten dan andere noteringen voor melkpoeder. De stijging is over de afgelopen vier weken met 8 euro beperkt.

Bij verse boter is er opnieuw een plus. Deze notering is 6 euro hoger dan vorige week en komt op 454 euro uit. Daarmee is de afgelopen maand een stijging van 22 euro gerealiseerd.Mageremelkpoeder is de laatste weken ook bezig met een behoorlijke opmars. Mageremelkpoeder voor consumptiedoeleinden kent deze week een plus van 10 euro en komt daarmee op 231 euro. Voor mageremelkpoeder voor veevoerdoeleinden, dat vorige week dezelfde notering had als die voor consumptiedoeleinden, komt er nu 7 euro bij. Daarmee stijgt deze notering naar 228 euro.

Voor weipoeder wordt deze week een bescheiden toename genoteerd van 2 euro naar 70 euro.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 8°
  75 %
 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
Meer weer