Plussen voor zuivelnoteringen

Bij de zuivelnoteringen van ZuivelNL noteren deze week alle producten hoger dan vorige week. Verse boter stijgt 3 euro en noteert 448 euro.

Plussen+voor+zuivelnoteringen
© Pixabay

Er was vorige week eveneens een plus in de volle breedte. Vollemelkpoeder maakte toen met een plus van 3 euro eenzelfde daling van de week ervoor goed. Nu komt er nog eens 5 euro bij, waardoor dit product nu 323 euro noteert. Daarmee blijft deze notering onder de gemiddelde notering van 2023 tot en met deze week.Datzelfde geldt voor veel andere noteringen, zo ook die voor mageremelkpoeder voor menselijke consumptie. Die komt met een plus van 4 euro uit op 221 euro. Mageremelkpoeder voor veevoerdoeleinden noteert zelfs 5 euro hoger, op 221 euro.


Opnieuw plus weipoeder

De notering van sprayweipoeder, die normaal gesproken erg stabiel is, komt zelfs 4 euro hoger uit: 68 euro. Daarmee krabbelt deze notering naar het niveau van de afgelopen zeven maanden. Begin januari stond deze nog op 80 euro, waarna een daling van 13 euro in vier weken werd ingezet.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  11° / 6°
  10 %
 • Dinsdag
  10° / 5°
  40 %
 • Woensdag
  11° / 3°
  20 %
Meer weer