Stevige plus voor alle zuivelnoteringen

Voor het eerst sinds weken zijn alle zuivelnoteringen van ZuivelNL een stuk hoger dan vorige week. Boter kent de grootste stijging met 10 euro per 100 kilo, al is relatief gezien de plus van 4 euro bij weipoeder het grootst.

Stevige+plus+voor+alle+zuivelnoteringen
© Peter Smit

Vorige week nam de notering voor verse boter met 3 euro per 100 kilo toe, nu komt daar 10 euro bij en staat de notering op 445 euro per 100 kilo. De notering komt daarmee weer boven de notering van 439 euro van 19 juli uit.

De notering van vollemelkpoeder stijgt met 3 euro. De plus maakt daarmee de 3 euro verlies van vorige week weer goed en komt op 318 euro uit.


Flinke stijging mageremelkpoeders

Mageremelkpoeder voor consumptiedoeleinden daalde vorige week nog met 2 euro, nu komt er 5 euro per 100 kilo bij. De notering ligt nu op 217 euro per 100 kilo. Dat is vrijwel gelijk aan de 216 euro voor mageremelkpoeder voor veevoerdoeleinden. Deze notering plust ook met 5 euro en komt uit op 216 euro.

Procentueel gezien maakt weipoeder de grootste inhaalslag. De notering stijgt met 4 euro per 100 kilo naar 64 euro. Ook vorig week kwam er al 3 euro per 100 kilo bij.Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  22° / 13°
  20 %
 • Maandag
  23° / 14°
  10 %
 • Dinsdag
  18° / 16°
  80 %
Meer weer