Schothorst krijgt Jan Kamphof als nieuwe directeur

Jan Kamphof is de nieuwe directeur van Schothorst Feed Research. Op 1 september volgt hij Lieuwe Roosenschoon op, die acht jaar aan de leiding stond bij het kennis- en informatiecentrum voor diervoeding en met pensioen gaat.

Schothorst+krijgt+Jan+Kamphof+als+nieuwe+directeur
© Schothorst Feed Research

Kamphof is een ervaren bestuurder met een passie voor diervoeding. Hij is geboren op een melkveebedrijf en is afgestudeerd in de zoötechniek aan de Landbouwuniversiteit Wageningen. Gedurende zijn carrière heeft hij internationale ervaring opgedaan in verkoop, productontwikkeling en business development bij toonaangevende ondernemingen als Cargill, DuPont de Nemours en ED&F Man.

Van 2013 tot 2018 was Kamphof commercieel directeur van Agrifirm Feed. Daar was hij behalve voor de aansturing van alle diersectoren ook verantwoordelijk voor nutritie en innovatie. Hij werkt nu bij Hamlet Proteïn A/S in Denemarken. Voor dat bedrijf is hij verantwoordelijk voor de commercie en business development van hoogwaardige eiwitgrondstoffen voor jonge diervoeding.

Met de benoeming van Kamphof blijft Schothorst Feed Research werken aan verbetering van de winstgevendheid en inzetten op verdere internationale groei. 'De diervoedersector staat voor een grote uitdaging om in de komende jaren verder te verduurzamen. Schothorst Feed Research kan hieraan een belangrijke bijdrage leveren met onderzoek, advies, innovatie en training. Ik kijk ernaar uit om, samen met de medewerkers van Schothorst Feed Research, dit verder vorm te geven', zegt Kamphof.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Dinsdag
    21° / 10°
    45 %
  • Woensdag
    23° / 11°
    60 %
  • Donderdag
    20° / 12°
    60 %
Meer weer