POAH! David Brown 885

Deze week in POAH!: dit is de David Brown 885 van Co de Jong uit Kockengen. De Jong gebruikt de trekker uit 1979 voor werkzaamheden op het land bij de schapen. De David Brown komt niet meer op de weg. 'Als er een zware kar achter zit, slingeren de voorwielen van de trekker. Daarom rijd ik er alleen maar mee op het land', lacht De Jong. De trekker heeft ook nog een windscherm van een Sirocco-jas. 'Die jas gebruik ik niet meer. Dit is een topless trekker.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  17° / 7°
  10 %
 • Woensdag
  24° / 9°
  10 %
 • Donderdag
  19° / 9°
  10 %
Meer weer