POAH! John Deere 3650

Deze week in POAH!: de John Deere 3650 van Martijn Groteboer uit Markelo. De trekker is gebouwd in 1992, heeft 120 pk en 11.000 draaiuren. De trekker wordt gebruikt voor transportwerkzaamheden. 'Het is een intens machtig gevoel. Je hebt een lange neus voor je, je ziet die grote banden, dat geeft een machtige kick.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  17° / 7°
  10 %
 • Woensdag
  24° / 9°
  10 %
 • Donderdag
  19° / 9°
  10 %
Meer weer