Appelmerk Kanzi boort zuivelsegment aan met nieuwe kwark

Kanzi maakt deze week zijn entree in het zuivelschap. Het appelmerk introduceert Kanzi Kwark in de varianten 'appel' en 'appel en kaneel'. De zuivelproducten zijn verkrijgbaar bij 190 Jumbo-vestigingen en online.

Appelmerk+Kanzi+boort+zuivelsegment+aan+met+nieuwe+kwark
© DIRK HOL

De boerenkwark wordt op een boerenerf in Noord-Brabant gemaakt van verse weidemelk en de Kanzi-appels komen van Betuwse bodem. De appels in de kwark zijn niet gepureerd, maar in stukjes toegevoegd. In tegenstelling tot veel andere fruitkwarken in de markt bevatten alle Kanzi-kwarksmaken 20 procent fruit.

'Met de introductie van Kanzi-kwark boren we een nieuw segment aan', zegt brandmanager Helen Schoots van FruitMasters Groep. De productie van de kwark vindt plaats bij de zuivelmakerij op landgoed Ten Vorsel in het Brabantse Bladel. Het product heeft twee keurmerken, 'Weidemelk' en 'Echte Boerderijzuivel'.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  4° / 1°
  70 %
 • Vrijdag
  2° / -2°
  10 %
 • Zaterdag
  3° / -2°
  10 %
Meer weer