Boerenorganisaties gaan in gesprek met kabinet

Boerenorganisaties gaan woensdag onder leiding van Johan Remkes in gesprek met het kabinet over de stikstofaanpak. De agenda voor het gesprek biedt volgens de partijen voldoende aanknopingspunten om op de uitnodiging van Remkes in te gaan.

Boerenorganisaties+gaan+in+gesprek+met+kabinet
© DIRK HOL

De boerenorganisaties kwamen maandag overeen dat een gesprek alleen kan plaatsvinden als het kabinet bereid is te praten over oplossingen voor de door de sector ingebrachte cruciale punten. Te weten: geen vervroegd tijdpad naar 2030, de kritische depositiewaarde (KDW) uit de wet, inzetten op innovatie en een oplossing voor de Programma Aanpak Stikstof (PAS)-melders.


Aangezien de al eerder aangevoerde onderwerpen woensdag op de agenda staan, gaat een brede delegatie van agrarische organisaties, waaronder LTO Nederland, het gesprek aan met het kabinet. 'We gaan daar onze punten opnieuw onder de aandacht brengen en het huiswerk vanuit het kabinet bespreken', aldus LTO.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  2° / -2°
  10 %
 • Zaterdag
  2° / -2°
  10 %
 • Zondag
  1° / -2°
  10 %
Meer weer