Mannen opgepakt voor geweldpleging bij huis minister

De politie heeft vrijdag een 23-jarige man uit Bathmen en een 46-jarige man uit Holten aangehouden. De mannen uit Overijssel worden verdacht van openlijke geweldpleging bij het huis van stikstofminister Christianne van der Wal dinsdagavond.

Mannen+opgepakt+voor+geweldpleging+bij+huis+minister
© ANP

Beide mannen meldden zich bij de politie nadat die, nu nog onherkenbare, beelden van een aantal verdachten van boerenprotesten had verspreid. De politie zoekt nu nog negen mensen die betrokken waren bij het oproer voor haar huis. De politie is van plan beelden van die relschoppers volgende week woensdag herkenbaar online te zetten als ze zich niet melden.

Bij het huis van stikstofminister Christianne van der Wal braken betogende boeren door een politieafzetting heen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  28° / 17°
  20 %
 • Woensdag
  26° / 18°
  70 %
 • Donderdag
  25° / 17°
  70 %
Meer weer