Dutch Poultry Expo en Dutch Pork Expo tegelijk in Brabanthallen

Beursorganisator Easyfairs houdt de twee nationale vakbeurzen Dutch Poultry Expo en Dutch Pork Expo op 14 en 15 februari 2023 gelijktijdig in de Brabanthallen in Den Bosch. Voor de Dutch Poultry Expo betekent dit een verhuizing vanuit het Overijsselse Hardenberg.

Dutch+Poultry+Expo+en+Dutch+Pork+Expo+tegelijk+in+Brabanthallen
© Easyfairs

'De huidige omstandigheden zoals de snelheid van krimp en de doelen van de overheid hebben wij in 2018 niet kunnen voorzien. Om het enige kwalitatieve platform te kunnen blijven voor de intensieve sectoren, zijn wij in gesprek gegaan met exposanten, bezoekers en de raad van advies. Tijdens deze gesprekken is er gekeken naar welke trends er worden waargenomen en op welke manier wij kunnen waarborgen dat de beursconcepten aangesloten blijven bij de behoefte in de sectoren', zegt Lucas van't Hof, chef Landbouw van Easyfairs.

Daarom is besloten om in 2023 Dutch Pork Expo en Dutch Poultry Expo volgend jaar gelijktijdig te laten plaatsvinden op 14 en 15 februari in Brabanthallen in Den Bosch. Beide vakbeurzen houden hun eigen gezicht en eigen concept.

Er is voor bezoekers de mogelijkheid om door beide beurzen te lopen. De beursplattegrond wordt ingericht met sectorspecifieke gebieden en sectoroverschrijdende gebieden, waardoor het voor exposanten die beide sectoren bedienen mogelijk is om met één stand aan beide beurzen deel te nemen.

Van 't Hof: 'Alle deelsegmenten zullen nog beter vertegenwoordigd zijn, waardoor de bezoekers profiteren van een groter aanbod en meer kruisbestuiving. Wij beogen de complete sector te bedienen in slechts twee dagen tijd.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  23° / 12°
  5 %
 • Donderdag
  21° / 15°
  20 %
 • Vrijdag
  20° / 13°
  70 %
Meer weer