Melkprijs Eko-Holland blijft gelijk

De te verwachten melkprijs voor de leden van Eko-Holland Melk op Maat voor februari bedraagt 54 euro per 100 kilo voor biologische melk. Voor biologisch-dynamische melk wordt 58,60 euro betaald. Daarmee zijn de verwachte prijzen gelijk aan die van januari.

Melkprijs+Eko%2DHolland+blijft+gelijk
© Barenbrug

De prijs voor biologische melk was in maart nog 50,65 euro per 100 kilo en voor biologische-dynamische 57,60 euro. Sindsdien waren de maandelijkse prijzen gelijk of hoger ten opzichte van de voorgaande maand. De prijs voor biologisch-dynamische melk is daarbij erg stabiel. Enkel bij de jaarwisseling werd een plus van 1 euro genoteerd.

Deze prijzen gelden bij een jaarleverantie van 500.000 kilo melk met 4,41 procent vet en 3,47 procent eiwit. De prijs is inclusief de kwaliteit- en kwantiteitstoeslagen en exclusief eventuele programmatoeslagen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
 • Donderdag
  5° / 2°
  5 %
Meer weer