Koninklijke onderscheiding oud-vakgroepvoorzitter Raaijmakers

Henk Raaijmakers is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg de koninklijke onderscheiding zaterdag uit handen van burgemeester Greet Buter, tijdens de viering van het 125-jarig jubileum van de boeren- en tuindersvereniging ZLTO.

Koninklijke+onderscheiding+oud%2Dvakgroepvoorzitter+Raaijmakers
© ZLTO

Raaijmakers zet zich al jaren in voor de belangen van de agrarische sector. In 2005 stelde hij zich beschikbaar voor het bestuur van de ZLTO-afdeling Deurne. Die functie vervulde hij van 2009 tot 2015. Naast zijn voorzitterschap bij ZLTO Deurne was hij tussen 2006 en 2015 als bestuurslid van Stichting Innovatief Groen actief met het organiseren van bijeenkomsten en seminars.

'Hij is een verbinder die niet alleen de verschillen opzoekt van de diverse sectoren, maar altijd kijkt naar de overeenkomsten. Die gebruikt hij als vertrekpunt om veranderingen ten goede te keren', is te lezen in de motivatie om Raaijmakers de koninklijke onderscheiding toe te kennen.

Van 2009 tot 2020 heeft Raaijmakers zich op allerlei terreinen verdienstelijk gemaakt voor LTO Nederland en de LTO-vakgroep Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen. Zo heeft hij meegewerkt en leiding gegeven aan sectorbeleid en verschillende veranderingen in de sector op het gebied van ondernemerschap, milieu en certificering.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
Meer weer