FieldScout-app ook op laptop en desktop

De FieldScout-app breidt uit naar laptop en desktop. De kaarten van de app zijn nu ook te bekijken op laptops, tablets en vaste computers.

FieldScout%2Dapp+ook+op+laptop+en+desktop
© BioScope

Het gaat daarbij om biomassakaarten, stikstofkaarten, bijgroeikaarten en overige perceelkaarten die gebruikers van FieldScout kunnen uploaden. De makers van de FieldScout-app van BioScope hebben een speciale web-app versie ontwikkeld. Technisch medewerkers Jan Wijnen en Jeroen Verschoore van BioScope maakten deze week tijdens een webinar over FieldScout bekend dat de toepassing van de app voor laptops en desktops vanaf deze week te gebruiken is.

Bekijken op groter scherm

‘Het grote voordeel is dat gewastelers de kaarten vanuit de FieldScout-app nu op een groter scherm kunnen bekijken. Dat geeft meer overzicht’, legt Wijnen uit. ‘De gewone FieldScout-app voor de smartphones blijft natuurlijk vooral handig voor het gebruik in het veld.’

Wijnen en Verschoore gaven een toelichting op de mogelijkheden en toepassingen van de FieldScout-app. Volgens de specialisten is de app ideaal voor gewastelers om laagdrempelig kennis te maken met smart farming. De verschillende perceelkaarten, variërend van biomassa-, stikstof-, bijgroei- tot scoutingkaarten zijn gebaseerd op actuele satellietbeelden en vormen volgens BioScope een goede basis voor precisielandbouw.

Het webinar van BioScope is hier terug te kijken:Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
 • Dinsdag
  10° / -1°
  20 %
 • Woensdag
  10° / 3°
  55 %
Meer weer