Certificatieschema Groen Label Kas wordt herzien

Het certificatieschema van Groen Label Kas wordt komend jaar herzien. Stichting Milieukeur (SMK) vraagt toeleveranciers, telers en kennispartijen om suggesties.

Certificatieschema+Groen+Label+Kas+wordt+herzien
© Vidiphoto

Het doel van de herziening is om te (ver)leiden tot het gebruik van nieuwe, praktische en duurzame technieken. Het certificaat van Groen Label Kas geeft een ondernemer toegang tot voordelen van de MIA\Vamil regeling. Naast de verduurzaming van de Nederlandse glastuinbouw, functioneert het Groen Label Kas-concept als model voor een moderne toekomstgerichte kas.


Bij herziening van het schema moeten de te noemen technieken en maatregelen aan enkele eisen voldoen. Ze moeten bijdragen aan een duurzamere en toekomstgerichte glastuinbouw, bovenwettelijk zijn en niet door de meerderheid van de ondernemingen worden toegepast. Tot 9 juni kunnen toeleveranciers, telers en kennispartijen via een formulier suggesties leveren bij SMK.

Bekijk meer over:

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  25° / 11°
  10 %
 • Dinsdag
  27° / 13°
  10 %
 • Woensdag
  28° / 15°
  10 %
Meer weer