MSD Animal Health neemt Allflex over

Diergeneesmiddelenfabrikant MSD Animal Health breidt uit door de overname van het technologiebedrijf Allflex Livestock Intelligence. Dit bedrijf vormt nu een integraal onderdeel van MSD Animal Health onder de divisie MSD Animal Health Intelligence.

MSD+Animal+Health+neemt+Allflex+over
© Merko

Dit betekent dat de farmaceut naast vaccins, diergeneesmiddelen en ondersteunende diensten digitale oplossingen levert gericht op identificatie, traceerbaarheid en monitoring. Allflex Livestock Intelligence produceert digitale datagestuurde toepassingen gebaseerd op individuele dierdata. Daarbij gaat het om identificatie-, monitoring- en traceerbaarheidstechnologieën die realtime inzichten leveren om diergezondheid en -management te verbeteren.

Wereldwijd is Allflex marktleider op het gebied van dieridentificatie, zowel visueel als elektronisch (RFID), voor verschillende diersoorten, zoals runderen, varkens, schapen en geiten. Bovendien kunnen er ook biopten worden genomen om genomische voorspellingen te doen bij alle diersoorten.


Halsbandsensoren

Verder omvat het Allflex-monitoringssysteem rundveehalsbandsensoren die dierdata registreren over tocht, vruchtbaarheid, ziekte, hittestress en voermanagement. Op zowel individueel als op groepsniveau en bij zowel melkvee als vleesvee.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  32° / 17°
  10 %
 • Zondag
  32° / 18°
  0 %
 • Maandag
  28° / 20°
  70 %
Meer weer