MSD+Animal+Health+neemt+Allflex+over
Nieuws
© Merko

MSD Animal Health neemt Allflex over

Diergeneesmiddelenfabrikant MSD Animal Health breidt uit door de overname van het technologiebedrijf Allflex Livestock Intelligence. Dit bedrijf vormt nu een integraal onderdeel van MSD Animal Health onder de divisie MSD Animal Health Intelligence.

Dit betekent dat de farmaceut naast vaccins, diergeneesmiddelen en ondersteunende diensten digitale oplossingen levert gericht op identificatie, traceerbaarheid en monitoring. Allflex Livestock Intelligence produceert digitale datagestuurde toepassingen gebaseerd op individuele dierdata. Daarbij gaat het om identificatie-, monitoring- en traceerbaarheidstechnologieën die realtime inzichten leveren om diergezondheid en -management te verbeteren.

Wereldwijd is Allflex marktleider op het gebied van dieridentificatie, zowel visueel als elektronisch (RFID), voor verschillende diersoorten, zoals runderen, varkens, schapen en geiten. Bovendien kunnen er ook biopten worden genomen om genomische voorspellingen te doen bij alle diersoorten.


Halsbandsensoren

Verder omvat het Allflex-monitoringssysteem rundveehalsbandsensoren die dierdata registreren over tocht, vruchtbaarheid, ziekte, hittestress en voermanagement. Op zowel individueel als op groepsniveau en bij zowel melkvee als vleesvee.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  17° / 8°
  15 %
 • Zaterdag
  15° / 11°
  70 %
 • Zondag
  15° / 12°
  50 %
Meer weer