Prijzen+voor+mageremelkpoeders+trekken+aan
Nieuws
© Archief

Prijzen voor mageremelkpoeders trekken aan

De prijzen voor de mageremelkpoeders trekken deze week wat aan. Boter en vollemelkpoeder laten een stabiel beeld zien. Dat blijkt uit de nieuwste zuivelnoteringen van ZuivelNL.

Voor mageremelkpoeder voor humane consumptie en voor veevoer wordt deze week 3 euro per 100 kilo meer betaald. Daarmee komt de prijs voor beide poeders op 245 euro. De notering voor weipoeder plust een euro naar 102 euro.

De prijzen voor verse boter en vollemelkpoeder maken deze week pas op de plaats. De noteringen blijven steken op 392 euro, respectievelijk 313 euro. Alle prijzen zijn per 100 kilo, exclusief btw, af fabriek.Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  14° / 9°
  30 %
 • Woensdag
  15° / 9°
  10 %
 • Donderdag
  16° / 9°
  10 %
Meer weer