POV%3A+maak+bezwaar+tegen+initiatiefwet+slachttaks
Nieuws
© Henk Riswick

POV: maak bezwaar tegen initiatiefwet slachttaks

Varkenshouders en andere veehouders moeten zoveel als mogelijk bezwaar maken tegen de initiatiefwet slachttaks van de Partij voor de Dieren. De Producten Organisatie Varkenshouderij (POV) roept hiertoe op. Bezwaar maken kan door een zienswijze in te dienen via de internetconsultatie die momenteel loopt.

De Partij voor de Dieren wil een heffing invoeren op het slachten van dieren, de slachttaks. De POV is fel tegenstander van deze oneerlijke vorm van beprijzing van vlees en dient een uitgebreide zienswijze in tegen deze initiatiefwet.

De POV roept leden op om ook bezwaar te maken. U kunt hiervoor de voorbeeldbrief gebruiken. Deze is hieronder te downloaden. Tot 2 april kunnen zienswijzen worden ingediend.


Voorbeeldbrief


Download de voorbeeldbrief hier. Dien uw zienswijze in op de site van internetconsultatie.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  22° / 12°
  10 %
 • Zondag
  24° / 13°
  50 %
 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
Meer weer